2019-03-31 21:52:17

Proljetni Zula turnir

U subotu, 30.3.2019. u prostorijama naše škole, po treći put održan je turnir u FPS igri Zula! Natjecanju je prisustvovalo 14 učenika predmetne nastave. Opširnije dalje u tekstu...

Na subotnje jutro okupilo se 14 gejmera naše škole u nadi za osvajanjem neke od prve tri nagrade. Igrale su se četiri runde, klasični "team deathmatch". Bodove smo zbrajali nakon svake runde a osim klasičnih bodova, zbrajali smo i asistencije. Od runde do runde uspjeh se izmjenjivao, tako da je bilo prilično neizvjesno tko će biti na vrhu tablice.

Pristup turniru iliti kotizacija iznosila je 15 kn - a skupljeni novac iskoristili smo za nabavku prve dvije nagrade. Kako subotnje sunčano prijepodne ne bi prošlo isključivo ispred "malih" ekrana, između rundi učenici su se podružili u prostorijama školske kantine, smišljajući nove taktike za uspješniji nastavak turnira. Što smo jeli i pili, ostaje isključivo "top secret"!

 

Treće mjesto osvojio je Gabriel Florijan - trofej u obliku Call of Duty figurice s pločicom "Zula". Na drugom mjestu našao se Mateas Kutjevac osvojivši gamerski miš a prvo mjesto s uvjerljivom pobjedom osvojio je Mislav Maljarić s gejmerskim Zalman slušalicama.

 

Ostalima više sreće drugi put a kako je izgledalo pogledajte u nastavku!

 


Osnovna škola Budrovci